Annet Huizing Shiatsutherapeut

Shiatsubehandeling: 
Voor een Shiatsubehandeling kom je bij mij thuis. Eerst is er tijd om rustig even te praten. Afhankelijk van jouw behoefte duurt dit gesprek kort of lang. De eerste keer is het belangrijk dat we in kaart brengen waarvoor je graag een behandeling wilt. Wat is je klacht of wens? Vervolgens kijk ik naar de klacht met de kennis van de chinese geneeskunde. Die werkt met de begrippen yin en yang. Dit voeg ik samen met mijn eigen levenservaring. Om een behandelplan op te stellen. Ook is er ruimte om je verhaal kwijt te kunnen. 
Vervolgens start de behandeling. Op een mat op de grond. Of we beginnen op de stoel en eindigen op de mat. Via drukpunt massage voed ik de lege plekken in het lichaam. 

Shiatsu Stoelmassage: ( zowel thuis als voor bedrijven)
Basis kata: via de basis kata behandel ik de rug. Met nadruk op boven of onderrug, afhankelijk van je klachten. Het is een behandeling in de basis gericht op ontspanning. 
Vuur-Water behandeling: een diepe, ontspannende massage om vooral emotioneel weer tot rust te komen.
De 10 gouden punten: een effectieve behandeling gericht op verkoudheid. 

Stoelmassage

Tijdens het verjaardagsfeest van Marie-Louise O’Herne heb ik de gasten behandeld met een korte ontspannende stoelmassage.  Een geslaagde dag op een prachtige locatie.